Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúci incest: Párik po rokoch zistil, že sú súrodenci. Čakajú dieťa!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: cae2k.com)

JUŽNÁ AFRIKA/BRATISLAVA - Snúbenci, ktorí sú spolu už päť rokov, prežili neuveriteľný šok. Po tom, čo prizvali svojich rodičov, aby sa navzájom spoznali, zistili, že sú súrodenci. Žena, ktorá má budúci mesiac rodiť je zdrvená predstavou, že otcom jej dieťaťa je vlastný brat.

Rodičia dvojice sa rozviedli, keď mal snúbenec dva roky a žena osem mesiacov. Pokým dcérka ostala vyrastať s matkou, chlapca si ponechal otec. O ničom z toho však párik netušil, až donedávna.

"Bola to láska na prvý pohľad. Spolu sme študovali na univerzite. Keď som ho prvýkrát uvidela, cítila som spojenie. Zamilovali sme sa a od tej doby sme netúžili po ničom inom ako vlastnej rodine a veľa deťoch," spomína žena na časy, kedy bolo všetko v poriadku.

Po piatich rokoch randenia sa zaľúbenci rozhodli svoj vzťah spečatiť manželským zväzkom, a preto si zavolali oboch rodičov, aby sa navzájom zoznámili. Toto rozhodnutie im však nadobro zmenilo životy. Dozvedeli sa, že sú súrodenci.

Vykoľajená dvojica sa so správou stále vyrovnáva. Najťažšie pre nich je, že čakajú spolu dieťa. "Nevieme, čo mu povieme, až vyrastie," hovorí nešťastná žena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu