Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Matka hrdinsky zachránila dieťa, na chybu doplatila smrťou!

Susan so svojou dcérkou
Susan so svojou dcérkou (Zdroj: ABC 7)

KALIFORNIA/BRATISLAVA - Veľká nezodpovednosť a zároveň zúfalé hrdinstvo! Kalifornčanka Susan Dibeneová (33) chcela so svojou dcérkou (2) prejsť cez železničnú trať napriek tomu, že prichádzal vlak a bezpečnostné závory boli spustené nadol. Keď kolieska kočíka uviazli medzi koľajnicami, stačila ešte zachrániť dievčatko za cenu vlastného života.

"Dieťa je v poriadku, ale matku zachytil vlak," uviedol seržant Dan Warren. Podľa polície Dibeneová nerešpektovala spustené závory ani blikujúce svetlá. V poslednej hrdinskej chvíli sa jej podarilo zaseknutý kočík vyslobodiť a dcérku odtlačiť, ona však už nestihla uhnúť z cesty.

"Mám toľko zmiešaných pocitov. Stratil som matku svojho dieťaťa, ktorá za neho položila život... Panika a strach mohli spôsobiť, že by jednoducho stuhla. Mohol som stratiť obe," uviedol zronený Paul Dibene, otec dieťaťa.

Opustené dievčatko našla náhodná okoloidúca, ktorá ho odtiahla do bezpečia. Batoľa previezli na pozorovanie do nemocnice a momentálne sa nachádza v opatere svojej babičky.

Pri zrážke sa ani jeden z približne 50 cestujúcich nezranil. Polícia spolu so zodpovednými železničnými orgánmi prípad vyšetruje.

Záchrana dcérky

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu