Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Sexuálne peklo: Manželku zneužíval skrutkovačom a kladivom!

Laurence Harvey na súde
Laurence Harvey na súde (Zdroj: Daily Mail)

NEW YORK/BRATISLAVA - Bývalý úradník ministerstva školstva v New Yorku Laurence Harvey (46) sexuálne mučil svoju ženu kladivom a skrutkovačom. Zničená obeť so slzami v očiach na súde opísala svoj hororový príbeh plný ponižovania, vulgárností a násilia.

"Môj život bol peklo. Chcel ma zničiť. Zaujímalo by ma, ako môže človek vôbec vytrpieť toľko bolesti. Stiahol ma úplne na dno. Plakala som každý den ... a myslela iba na to: "Kedy sa moje utrpenie skončí?"," uviedla zronená žena.

Ako dôkaz proti Harveyovi na súde použil prokurátor fotografie zviazanej obete so zapchatými ústami aj videozáznam z telefónu, na ktorom ju sexuálne napadol kladivom a skrutkovačom.

Na otrasnej nahrávke je počuť krik: "Dám ti poriadnu lekciu! Môžem ti urobiť čokoľvek. Takto sa zaobchádza so šľapkou. Si suka. Mám právo vraziť ti nôž do ucha hneď teraz. Mám právo strčiť sk*****é kladivo do tvojej ****!

Harvey sa na súde obhajoval, že nič z toho sa nestalo a všetky zločiny proti nemu boli vykonštruované. Napriek tomu muža, ktorý ročne zarobil 165-tisíc dolárov a mal dohľad nad 263 zamestnancami v školách na Manhattane, súd poslal do väzenia na 25 rokov.

"Teraz som voľná," reagovala na vyhlásenie rozsudku manželka, ktorá si od života už želá iba jednoduché veci. Aby mohla vychovávať bez strachu svojich dvoch malých chlapcov-dvojčatá, vziať ich pokojne do parku a mať do smrti pokoj.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu