Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Trapas mladého Weissa: Chcel sa pobaviť so sexicami, okradli ho!

Weiss ml. netušil, že si do bytu pozval zlodejky Zobraziť galériu (2)
Weiss ml. netušil, že si do bytu pozval zlodejky (Zdroj: SITA/menmedia.co.uk)

MANCHESTER/BRATISLAVA - Slovenský futbalista Vladimír Weiss ml. naletel ako malý chlapec! Namiesto toho, aby sa mu slečny, ktoré si pozval do bytu, postarali o pekný večer, ukradli mu drahé značkové hodinky v hodnote 20-tisíc libier.

Stredopoliar, ktorý momentálne hosťuje v klube Espaňol Barcelona, sa pred pár mesiacmi rozhodol osviežiť svoju párty peknými tvárami Rebeccy Groveovej (20) a Raegan Danielsovej (20). Urobil však veľkú chybu, keď dvojici žien dôveroval a nechal ich v kuchyni svojho apartmánu v Trafforde osamote.

Podarený párik podľa britských médií okamžite využil situáciu a privlastnil si hodinky Hublot za 16-tisíc libier a Breitling v hodnote 4-tisíc libier. Predtým ako zlodejky nastúpili do auta a z miesta činu ušli, stihli si ešte do kabelky pribaliť Weissov iPod.

Páchateľky pri delení lupu nakoniec spanikárili a Danielsová lacnejšie hodinky zahodila do kanála tak, že sa už nikdy nenašli. Zvyšok ukradnutých vecí neskôr futbalistovi vrátili. Podľa súdu kamarátky chytili vďaka kamerovému systému nainštalovanému v byte. Dlhoprsté slečny prepustili na kauciu a po trest si na súd prídu v októbri.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu