Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Hororový Halloween: Kostým spálil chlapcovi (12) nervy!

Dylan má po zranení jazvy a musí spať v obväzoch Zobraziť galériu (3)
Dylan má po zranení jazvy a musí spať v obväzoch (Zdroj: abc, nbc)

SEVERNÁ KAROLÍNA/BRATISLAVA - Keď Američanka Kelly Hicksová zo Severnej Karolíny poslala svojho syna Dylana vyslúžiť si počas Halloweenu nejaké sladkosti, nikdy by jej nenapadlo, že sa vráti s popáleninami tretieho stupňa. A už vôbec nie, že vážne zranenia spôsobí nafukovací rodeo kostým.

Dylan išiel von preoblečený za kovboja, ktorý vyzerá, ako keby sedel na býkovi. Aby sa dal navodiť tento dojem, výrobcovia kostýmu do neho vsadili malý ventilátor poháňaný batériami. Po čase si však chlapec všimol, že časť býka je trochu sfúknutá a jeho niečo strašne pichá na nohe.

"Cítil som, akoby ma niečo bodalo a bolo to červené, kým som sa dostal domov, sčernalo to," uviedol Dylan, ktorého matka na druhý deň po neustálych bolestiach zobrala k lekárovi. "Povedali mi, že má tretí stupeň popálenín a poslali nás do popáleninového centra," spomína Kelly.

Zdravotníci zistili, že batéria vytiekla a spálila nielen kožu, ale poškodila aj nervy. Hoci sa zranenie stalo pred rokom, chlapcovi zostali aj po kožných štepoch jazvy v hornej časti ľavej nohy. Okrem toho mu matka musí postihnuté miesto natierať štyrikrát denne masťami a v noci Dylan spí v obväzoch.

Rodina dúfa, že výrobca si z tohto prípadu vezme ponaučenie a nebude batérie vkladať dovnútra kostýmu. Dylan ale na Halloween nezanevrel, tento rok sa však chystá ísť zamaskovaný za niečo bezpečnejšie, ako napríklad banán.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu