Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Kráska, ktorej mal Berlusconi platiť za sex, porodila dievčatko!

Karima El Mahrough Zobraziť galériu (5)
Karima El Mahrough

RÍM - Marocká tanečnica Karima Mahrough známa pod pseudonymom Ruby Rubacuori, ktorá je hlavnou postavou procesu proti bývalému talianskemu premiérovi Silviovi Berlusconimu za platený sex s maloletou, porodila v pondelok v Janove dievčatko. Dievčatku dala meno Sofia Aida.

"Dieťa a jeho mamička sú zdravé. Moje šťastie je neopísateľné," povedal miestnym médiám otec dievčatka Luca Risso. Ten donedávna prevádzkoval v Janove dve diskotéky, v ktorých podľa AFP pracovala teraz 19-ročná Maročanka pod prezývkou "Ruby, zlodejka sŕdc".

V Miláne prebieha proces, v ktorom je Berlusconi obžalovaný, že mal s Ruby sex v dobe, keď ešte nebola plnoletá, čo je v krajine trestné. Podľa žaloby jej medzi februárom a májom 2010 desaťkrát zaplatil za pohlavný styk.

Berlusconi tvrdí, že s Ruby nikdy sex nemal. Aj samotná dievčina, ktorá je v procese vedená ako obeť a možno svedkyňa, doteraz vždy popierala, že by bola prostitútkou. Večierky v Berlusconiho rezidencii označovala za "absolútne počestné".

Podľa žaloby sa však po večierkoch, ktorých sa v luxusnej rezidencii pri Miláne zúčastnili platené dievčatá prezlečené za Ježiška alebo policajtky, organizoval striptíz a roztopašné hry. Tie prerastali v orgie. V procese označovanom Rubygate súd vypočuje tridsiatku účastníčok týchto večierkov. A tiež mnohé osobnosti, ktoré sa zúčastnili len večere, ako napríklad americký herec George Clooney.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu