Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Berlusconi mal vraj sex s ôsmimi z 11 žien

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi

RÍM - Taliansky premiér Silvio Berlusconi (74) sa podľa miestnej tlače chválil, že mal sex s ôsmimi z 11 žien, ktoré vraj čakali v rade pri jeho dverách. Talianske noviny sa podľa serveru BBC odvolávajú na prepis údajných Berlusconiho telefonických hovorov.

Talianska tlač zverejnila v sobotu tisíce stránok prepisu zachytených telefonických hovorov talianskeho premiéra. V jednom z nich z 1. januára 2009 Berlusconi údajne povedal svojmu známemu podnikateľovi Giampaolo Tarantinimu, že 11 žien čakalo za jeho dverami, ale že "urobil len" osem z nich, pretože nebolo možné "urobiť" všetky.

Tarantino je teraz zatknutý a s ďalšími siedmimi ľuďmi je vyšetrovaný pre podozrenie z organizovania prostitúcie vrátane dodávania dievčat na Berlusconiho bujaré večierky. Sám premiér v tejto kauze ale obvinený nie je, pretože vraj nevedel, že išlo o prostitútky.

Pokračovanie škandálu, v ktorom okrem Berlusconiho figurujú aj vplyvní biznismeni, plní predné stránky talianskych denníkov. Ide v ňom o bujaré večierky, ktoré sa konali na jeseň roku 2008 v premiérovovej rímskej rezidencii. Práve na tieto večierky najímali obvinení muži prostitútky, údajne bez vedomia predsedu vlády.

"Za to, aby moje priateľstvo s Berlusconim vydržalo, som veľa zaplatil. Pretože som vedel o jeho záujme o dámy, bral som so sebou na jeho večierky ženy, ktoré som predstavil ako svoje priateľky. Nepovedal som mu o tom, že som im niekedy platil," citovala Tarantiniho talianske médiá.

Podľa vyšetrovateľov si Tarantino a ďalšie obvinenia zabezpečovaním erotických služieb pre premiéra snažili poistiť jeho priazeň, ktorá by im pomohla v podnikaní. Dúfali, že sa im premiérova náklonnosť vyplatí napríklad pri získavaní kontraktov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu