Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Mladík tehlou rozbil tvár iba 4-ročnému dievčatku!

Jersey-Lou krvácala, prišla o zuby a zlomili jej nos
Jersey-Lou krvácala, prišla o zuby a zlomili jej nos

LONDÝN/BRATISLAVA - Britka Jersey-Lou Parkerová skončila s vážnymi poraneniami, keď jej Kallan Richardson (18) hodil do tváre tehlu. Dievčatko prišlo o dva predné zuby a utrpelo zlomeninu nosa. Jeho rodičia si v prvom momente mysleli, že je ich dcérka mŕtva.

Incident sa odohral v apríli tohto roka, keď si banda výrastkov začala kopať loptu o dodávku, v ktorej sedela Jersey so svojím otcom. Keď ich rodič požiadal, aby s tým prestali, jeden z nich vzal tehlu a hodil ju do auta tak nešťastne, že zasiahol práve malé dievčatko. To po hrozivom útoku skončilo v bezvedomí.

Mladíka, ktorý spolu s ostatnými z miesta činu ušiel, nakoniec polícia vypátrala a zatkla. Hoci podľa sudcu Davida Curtisa tínedžer netušil, že vo vozidle sa nachádzalo aj dieťa a že mu spôsobil zranenia, jeho správanie sa bolo aj tak "nebezpečné a nezodpovedné".

Richardson sa k činu priznal, vyjadril nad ním ľútosť a povedal, že sa za seba hanbí. Jeho matka Louise sa rodine dievčatka ospravedlnila. Napriek tomuto aktu pokory ho sudca tento týždeň poslal do väzenia na 12 mesiacov.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu