Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sedem tyranov mučilo mladíka sexuálnymi hračkami!

Mučenie sa odohralo v dome Sarah Wrightovej
Mučenie sa odohralo v dome Sarah Wrightovej (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN/BRATISLAVA - Sedemčlenný gang nalákal do domu v anglickom Crawley mladíka (21), ktorý údajne nezaplatil nájomné v dostatočnej výške. Svoju obeť spútali, bili trstenicou, do rán jej vtierali soľ, napádali ju sexuálnymi hračkami a nútili ju piť nemrznúcu zmes či bielidlo. Svojich väzniteľov nakoniec v agónii prosila, aby ju radšej zabili.

Násilníkom to však nestačilo a mužovi na dôvažok zlomili kladivom nohu a donútili ho vyzliecť sa do spodnej bielizne, v ktorej sa mal správať ako poslušný pes.

Mladík týranie nevydržal a paťkrát sa bodol do hrude, pričom si prerazil pľúca. Jeho únoscovia sa nakoniec rozhodli privolať záchranku, ale až po tom, čo sa dohodli na vlastnej verzii incidentu.

Päť členov gangu uväznili v marci 2010 na celkovo 51 rokov. Zvyšní dvaja Simon Weller (38) a jeho manželka Anna Wibrewová (24) boli uznaní vinnými minulý pondelok. O výške trestu sa rozhodne začiatkom októbra.

Obeť na súde vypovedala, že ho Anna pritlačila k stene, rukou mu stískala krk a kolená mu tlačila do rozkroku. Tak isto iniciovala pitie bielidla, ktoré mu priniesla v pohári. "Malo veľmi silný zápach. Snažil som sa piť. Nebol som v pozícii, aby som mohol odmietnuť. Okamžite som zvracal. Povedal som: "Prečo ma jednoducho nezabijete?"."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu