Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žena opila, nadrogovala a posúložila 13-ročného suseda!

Amanda Nabersová mala zjavne slabosť pre deti
Amanda Nabersová mala zjavne slabosť pre deti (Zdroj: facebook, myspace)

TEXAS/BRATISLAVA - Mladá Američanka Amanda Ann Nabersová (25) sa priznala k sexu so susedovým chlapcom po tom, čo ju koncom augusta zatkla polícia. Okrem sexuálneho zneužívania je podozrivá aj z toho, že počas radovánok s tínedžerom nechala svoje maloleté deti doma bez dozoru.

Nabersová potvrdila zdieľanie marihuany, Xanaxu a plechoviek energetického alkoholického nápoja počas ich prvého stretnutia, oznámila polícia. Okrem toho malo dôjsť k pohlavnému styku ešte štyri alebo päťkrát, a to od začiatku februára do začiatku augusta.

Podľa novín San Antonio Express-News políciu na ženu upozornili úrady pre jej údajnú nedbanlivosť. Počas stretávania sa s milencom, mali jej potomkovia ostať sami doma, čo však Nabersová popiera.

Žena skončila pre sexuálne zneužívania dieťaťa v okresnej väznici a kauciu stanovili na 50-tisíc dolárov. Jej deti zatiaľ umiestnili do náhradnej starostlivosti.

Podľa profilu na Facebooku mala žena v kolonke stav uvedené: "Je to zložité". Na Silvestra však stihla napísať: "Hej, dúfam, že každý má úžasný Nový rok tak ako ja lol. Dávajte si na seba pozor a nezabudnite používať kondóm lmao!!!!!"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu