Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Telocvikárku prichytili, ako sa bozkáva so žiačkou!

Nicola Websterová
Nicola Websterová

BIRMINGHAM - Učiteľku telesnej výchovy Nicolu Websterovú (26) suspendovali na dva roky po tom, čo ju jej kolegyňa pristihla, ako sa bozkáva s jednou so svojich žiačok. Pomer s dvanásťročnou dievčinou údajne udržiavala odvtedy, čo s triedou v zime absolvovala lyžiarsky výcvik.

Websterová mala podľa viacerých informácií pre seba a svoju neplnoletú milenku zakúpiť dovolenku na Malorke. Učiteľka sa vraj so žiačkou stretávala vo svojom jednoizbovom byte.

Párik svoju "lásku" príliš netajil a randeniu na verejnosti sa nebránil. "Videla som ich, ako sa prechádzajú ruka v ruke po nábreží. Niekoľkrát sa bozkávali a potom spolu išli do krčmy," povedala očitá svedkyňa Angela Gossová.

Mladú ženu obvinili z nevhodného správania a zneužitia svojho postavenia. Ich intímny pomer majú dokazovať spoločné fotografie páru, ktoré Nicola umiestnila na sociálnu sieť.

"Pani Websterová nám neposkytla žiadne dôkazy o tom, že žiačke A zabezpečila zodpovedajúce študijné prostredie. Taktiež nedokázala obhájiť reputáciu svojej profesie," vyhlásila členka komisie, ktorú zvolal riaditeľ školy The Abbey School, Gloria Hyattová.

Websterová všetky obvinenia poprela. "Môžem potvrdiť, že som nikdy nebola, a ani nebudem, vo vzťahu so žiačkou či žiakom. Viem, kde sú hranice a ja som ich nikdy neprekročila. Taktiež považujem za potrebné povedať, že nie som lesbička," vyhlásila po tom, ako si vypočula verdikt komisie.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu