Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Prestrelka pri zatýkaní: Policajtovi sa valila krv pomedzi prsty!

Jarred si pridržiava postrelený krk
Jarred si pridržiava postrelený krk

EL CAJON - Kalifornská polícia zažila minulú nedeľu drámu ako z akčného filmu. Pri zatýkaní muža, ktorý mal zabiť vlastnú dcéru, došlo k prestrelke a schytal to aj jeden z dôstojníkov.

Muži zákona prišli na miesto činu o piatej poobede po tom, čo od susedov údajného vraha dostali hlásenie. Kevin Collier (31) pred svojím domom mával zbraňou a vyhrážal sa im.

Následne nato začal na policajtov strieľať, pričom zasiahol Jarreda Slocuma (28). Video, ktoré sa podarilo nakrútiť miestnym médiám, zachytáva, ako si mladý dôstojník drží krk a pomedzi prsty sa mu valí krv. Pri neďalekom plote skolaboval, načo ho jeho kolega okamžite odtiahol do bezpečia.

Strelec potom podpálil svoj vlastný dom a s ním aj seba. Jeho zhorené telo našla polícia v pondelok ráno. Okrem toho objavili aj telo Collierovej jedenročnej dcéry, ktorú mal postreliť do hlavy.

Seržant Mark Coit uviedol, že "páchateľ v osudný deň poslal svojim príbuzným sms správu, v ktorej im oznámil, že zabil svoju dcéru a svokru". Tá je však až doteraz nezvestná.

Postrelený policajt

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu