Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Klenotníka zbili, ukradli mu diamanty za dva milióny!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

LOS ANGELES - Maskovaní muži v tmavom oblečení prepadli vo štvrtok večer na ulici v Los Angeles auto klenotníka, zbili ho a zobrali mu diamanty v hodnote dva milióny dolárov (1,39 milióna eur), informovala dnes americká polícia.

Uviedla, že obchodníka s klenotmi prepadli očividne profesionálni zlodeji. Polícia zatiaľ nikoho nezatkla. "Nie je to nič nezvyčajné," poznamenal poručík Alan Hamilton s tým, že v južnej Kalifornii dochádza každý týždeň k veľkým krádežiam šperkov.

"Zvyčajne sú to Juhoameričania, ktorí sú veľmi dobre organizovaní a profesionálni." Klenotník povedal vyšetrovateľom, že šoféroval vo štvrtok večer po dobre osvetlenej ceste v severnom Hollywoode, keď ho zablokovali dve autá. Vyskočilo z nich päť či šesť mužov, ktorí mu na aute rozbili okno, zápasili s ním a potom mu zobrali ruksak s diamantmi a ušli na svojich autách.

Okradnutý sa ich pokúšal sledovať, ale stratil ich. V nemocnici mu ambulantne ošetrili drobné zranenia, ktoré utrpel. Meno okradnutého klenotníka polícia nezverejnila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu