Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Babka sexovala s 15-ročným kamarátom svojho syna!

Linda Whattonová so svojím synom Tommym
Linda Whattonová so svojím synom Tommym (Zdroj: Cavendish Press)

LONDÝN/BRATISLAVA - Angličanka Linda Whattonová (38), matka piatich detí a babka dvoch vnúčat, randila najradšej s kamarátmi dospievajúceho syna Tommyho (17). Keď začala spávať s jeho rovesníkom a o tajnej aférke sa dozvedela nielen celá dedina Burnley, ale aj milencova matka, skončil prípad na súde.

Dvojica si užívala sexuálnych radovánok počas augusta a septembra minulého roka, keď vtedy 15-ročný chlapec odišiel z domu a Linda mu poskytla prístrešie. Keď sa o ich vzťahu dozvedelo okolie, stala sa žena terčom posmeškov a začali po nej pokrikovať, že je pedofilka. Fámy sa nakoniec dostali aj do uší matky neplnoletého amanta, ktorá vec oznámila na polícii.

Napriek tomu, že k sexu došlo pravdepodobne na základe chlapcovho súhlasu, vzhľadom na jeho vek išlo stále o trestný čin. Lindu súd poslal do väzenia na osem mesiacov s odkladom na dva roky a zapíšu ju do registra sexuálnych delikventov. Babka, ktorá sa bránila tým, že si myslela, že chlapec už má 16, sa na pojednávaní kajala: "Dobre, už to viac nespravím - bola to chyba."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu