Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dievča potrebuje sex 4-krát denne, inak sa rozzúri!

Shannon Flynnová
Shannon Flynnová (Zdroj: Katielee Arrowsmith/Deadline)

LONDÝN/BRATISLAVA - Shannon Flynnová (27), Škótka závislá na sexe, sa priznala k útoku na vyhadzovača v nočnom klube v Edinburghu. Žena, ktorá sa zverila, že za posledných desať rokov spala so 70 mužmi, bodygurada kopla a opľula. Vraj za to však nemohlo jej neukojené libido, ale problémy s alkoholom.

Shannon, ktorá sama o sebe vyhlásila, že je náchylná k násiliu, ak nemá sex aspoň štyrikát za deň, na pojednávaní tvrdila, že momentálne berie lieky, ktoré by u nej v kombinácii s alkoholom vyvolali nevoľnosť.

"Chodím do poradne raz do týždňa a nemám priateľa. Od mužov sa držím ďalej," tvrdí bývalá kozmetička s tým, že sa už "upokojila". Uloženie trestu odložili na budúci mesiac.

Flynnová o svojej "potrebe" stihla minulý rok porozprávať: "Ťažko niekto môže pochopiť, čo denne zažívam. Každú hodinu, každý deň, všetko na čo dokážem myslieť, je sex."

Počas interview sa dokonca priznala, že po svojom bývalom milencovi hodila mobilný telefón, keď ju odmietol uspokojiť. "Zvyčajne nie som násilnícka, ale túžba po sexe pohlcuje všetky moje zmysly," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu