Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dcérka (6) musela natáčať matku pri skupinovom sexe!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN/BRATISLAVA - Mladú matku (24) z amerického Dallasu zatkla polícia za to, že opakovane nútila dcérku k nakrúcaniu jej skupinového sexu s mužmi. Podľa záznamov žene za tento čin hrozí až desať rokov väzenia a pokuta 10-tisíc dolárov (cca 7-tisíc eur).

Meno ženy kvôli obávam, že by mohlo viesť k identifikácii maloletého dievčaťa, nezverejnili. Kauciu stanovili na 50-tisíc dolárov (35-tisíc eur).

Podľa novín Dallas Morning News ženu zatkli minulú sobotu v jej byte. Odvtedy sa polícii priznala, že jej dcérka používala mobilný telefón na natáčanie troch samostatných sexuálnych aktov, ktoré zahŕňali šesť mužov.

Marissa Gonzalesová, hovorkyňa štátnej agentúry na ochranu detí, uviedla, že dievča umiestnili do pestúnskej starostlivosti a fyzicky je v poriadku. "Ale v každej situácii ako je táto, kedy dieťa môže potrebovať terapiu, budeme s ním určite pracovať," dodala.

Agentúra začala vlastné vyšetrovanie, či dievča nezneužívali. Občiansko-súdne konanie, ktoré bolo naplánované na 16. august, má zistiť, či existujú rodinní príslušníci vhodní na zabezpečenie starostlivosti o dieťa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu