Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Brit dobodal šiestich členov poľskej rodiny, vrátane detí

Polícia ihneď zaistila okolie Zobraziť galériu (6)
Polícia ihneď zaistila okolie

LONDÝN - Na britskom ostrove Jersey bol zatknutý muž (30) podozrivý z vraždy šiestich ľudí. Ako uviedla agentúra AP s odvolaním sa na políciu, muž obete dobodal. Podľa vyjadrenia susedov sa jednalo o členov jednej poľskej rodiny, žijúcej v byte v hlavnom meste ostrova St. Helier.

Polícia neposkytla bližšie informácie k obetiam. Podľa nej päť z nich zomrelo na mieste, šiesta osoba zomrela počas operácie v Jerseyskej nemocnici. Podľa denníka The Jersey Evening Post, ktorý nemenoval svoje zdroje, sú dve z obetí deti.

Jeden zo svedkov, Andre Thorpe uviedol, že polícia behala okolo domu a hľadala možný vstup do budovy, potom záchranári vyniesli zakrvavené dieťa.

Podľa vedúceho vyšetrovania Stewarta Gulla detektívi zatiaľ nezistili motív ani okolnosti útoku. "Jednoznačne sa jedná o veľmi zložité vyšetrovania, ktoré je ešte len vo svojom počiatku," vyhlásil Gull.

Ako konštatuje agentúra AP, takýto druh kriminality je na malom britskom ostrove Jersey, vzdialenom asi 20 kilometrov západne od francúzskej Normandie, neobvyklý.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu