Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Monštrum v detskej koži: Tínedžer (13) surovo dobodal len trojročného bračeka!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wikia.com)

STORD – Trinásťročný mladík na západe Nórska dobodal svojho trojročného adoptívneho brata. Páchateľ sa po zadržaní pri policajnom výsluchu k činu priznal, informovala dnes agentúra DPA.

Rodinná dráma sa odohrala počas návštevy pracovníka ústavu starostlivosti o mládež v ostrovnej obci Stord asi 60 kilometrov južne od Bergenu  Dieťa s ťažkými bodnými ranami ležalo pred domom. Zranený bol údajne aj otec 13-ročného delikventa.

Skutoční rodičia zabitého chlapca sa podľa denníka Bergens Tidende nemohli o svoje dieťa sami starať kvôli užívaniu drog a chlapec bol od mája v pestúnskej starostlivosti v náhradnej rodine. Polícia neoznámila, aký bol motív mladistvého. Ten vzhľadom na svoj vek ešte nie je trestne zodpovedný. Teraz je podľa polície v starostlivosti výchovného ústavu.

"Stala sa strašná tragédia," povedala agentúre NTB starostka obce Liv Kari Eskelandová, podľa ktorej bude miestnym ľuďom dlho trvať, než sa zo šoku spamätajú. Ku krízovej schôdzke sa zišli psychológovia, zdravotníci a zástupcovia cirkvi. Učitelia sa majú v pondelok o tragédii porozprávať so svojimi žiakmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu