Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Z brutálnej vraždy českej spisovateľky obvinili manžela!

Monyová a jej manžel
Monyová a jej manžel

BRATISLAVA/BRNO - Smrť jednej z najpredávanejších českých spisovateliek, Simony Monyovej (†44), má mať na svedomí jej dlhoročný manžel Boris Ingr (45). Polícia zraneného muža v nemocnici vypočula a obvinila z vraždy.

Autorku ženských románov našli pred týžnom dobodanú v jej brnianskom byte. Podozrivým bol od začiatku jej manžel, ktorého našli neďaleko doráňaného. Údajne po vražde vyskočil z okna.

Ku tragédii došlo v garáži rodinného domu, kde Monyová žila a tvorila. "Štyridsaťštyriročná žena napadnutá o rok starším manželom zomrela po niekoľkých bodných ranách," uviedla policajná hovorkyňa Petra Vedrová.

Najbližší kamarát zavraždenej Richard Sacher uviedol pre novinky.cz, že Monyová sa mu pred smrťou zverila s hroznými zážitkami. Ingr ju údajne 11 rokov týral a znásilňoval a to dokonca aj pred ich najmladším synčekom!

"Opakovane sa jej vyhrážal, že ju zabije. Určite ju zavraždil on," tvrdí. Do redakcie portálu zaslal aj šokujúce SMS, ktoré údajne pred časom dostal od spisovateľky. "Môj psychopat sa sem dvakrát vlámal, vyrazil dvoje dverí a pred (najmladším synom) ma zmlátil a znásilnil," píše sa v jednej z nich.

Ingra previezli do brnianskej väzeňskej nemocnice. Hrozí mu až 18 rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu