Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Vypátrali ženu, ktorá vyskočila z okna: Je to Poľka!

Monika si skokom z okna pravdepodobne zachránila život
Monika si skokom z okna pravdepodobne zachránila život

LONDÝN - Do Veľkej Británie prišla za vidinou lepšieho života. Keď ale v dome, v ktorom bývala, začalo horieť, musela mladá žena bojovať o svoj život. Snímka, ktorá Moniku Konczykovú zachytáva, ako vyskakuje z okna, obletela celý svet.

Tridsaťdvaročná Poľka bola tak vystrašená, že ostala doslova paralyzovaná. Až keď na ňu zakričala jej o päť rokov staršia sestra Beata, v snahe zachrániť si holý život skočila z takmer pätmetrovej výšky.

Akoby zázrakom vyviazla bez zranení, incident však zanechal veľké stopy na jej psychike. "Je traumatizovaná, pretože si uvedomuje, že len o vlások unikla smrti. Bude to chvíľu trvať, kým sa dá dokopy," povedala Beata.

Monika prišla do Anglicka len pred pár mesiacmi, pretože si chcela zarobiť nejaké peniaze. Krajinu považovala za "civilizovanú", preto sa podobných násilností, ku akým v Británii momentálne dochádza, neobávala. Po vypuknutí nepokojov však ostala zdesená. Kvôli stresu, ktorý prežila v pondelok v noci, doteraz nie je schopná vrátiť sa do práce a bojí sa čo i len vyjsť z domu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu