Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Záhadná vražda v Rakúsku, hinduistu mali sprevádzať Slováci

Roland Atefie Zobraziť galériu (3)
Roland Atefie

BRATISLAVA/VIEDEŇ - Až 5-tisícovú odmenu ponúkajú Rakúšania za informácie, ktoré by pomohli chytiť páchateľa vraždy z konca júna. Hinduistu Rolanda Atefieho dobodali vo Viedni za nejasných okolností.

Muža objavili chodci 29. júna na viedenskej ulici s viacerými bodnými ranami nožom. Neďaleko mŕtvoly policajti našli cestovné lístky slovenských železníc. "Podľa zistení rakúskej polície mala obeť večer pred smrťou stráviť v spoločnosti troch slovenských občanov, ktorí následne zmizli bez stopy," informovala hovorkyňa policajného prezídia Denisa Baloghová.

Trojica mala s Atefiem už pred činom nocovať vonku, v okolí prepúšťacieho kanálu Liesingbach. Zabitý muž mal v ich spoločnosti oblečené svetlé nohavice a nápadnú indickú košeľu so stojatým golierom, ktorá siahala až po stehná.

"Za informácie, ktoré povedú k zatknutiu páchateľov a objasneniu činu, je vypísaná odmena vo výške 5-tisíc eur," dodala Baloghová.

Akékoľvek pozatky, ktoré by mohli pomôcť objasniť prípad alebo identifikovať Slovákov, je možné oznámiť na čísle 158, alebo ktoromkoľvek oddelení polície.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu