Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vedkyňa si adoptovala tri deti a 10 rokov ich týrala!

Jill Newcombe-Buleyová Zobraziť galériu (2)
Jill Newcombe-Buleyová

LIVERPOOL - Tri deti boli po dobu desiatich rokov vystavené nepochopiteľnému týraniu zo strany ich adoptívnych rodičov. Nedávno vyšlo najavo, že úrady mali "mnoho príležitostí" týraniu zabrániť.

Nechali sa však ovplyvniť ich sociálnym a profesionálnym postavením. Deti odobrali rodičom, ktorí boli drogovo závislí a dali do opatery Jill Newcombe-Buleyovej (45) a Nicholasa Buleyho (43). Žena začala deti krátko nato týrať, keď ich opakovane bila a dusila. Šliapala po nich ihličkovým opätkom, mlátila ich poklopom odpadkového koša a hlavy im pridržiavala pod tečúcou ľadovou vodou.

Dvaja chlapci a dievča pritom o horore, ktorý prežívali, informovali svojich učiteľov v škole, sociálnych pracovníkov i políciu, tí však obvinenia ignorovali a nijako nezakročili. Ich utrpenie sa skončilo až vtedy, keď prípad oznámil jeden z pracovníkov nemocnice, v ktorej bolo jedno z detí hospitalizované.

Buleyovú za týranie detí odsúdili na štyri roky. Jej manželovi udelili dvanásťmesačný podmienečný trest za zanedbanie starostlivosti a neoznámenie trestného činu, ktorý páchala jeho žena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu