Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žiačku (13) mal znásilniť v kabinete, napísala o tom esej

Thurgood Marshall Academy v New Yorku
Thurgood Marshall Academy v New Yorku

NEW YORK - Rodina trinásťročného dievčaťa, ktoré mal niekoľkokrát znásilniť správca počítačov, sa plánuje súdiť s mestom a žiadať od neho odškodné v neznámej výške.

Incident vyšiel na povrch koncom mája, keď sa o ňom dievča zmienilo v eseji na hodine angličtiny. Jaquana Johnsona (20) zatkli ešte v ten deň a obvinili ho zo znásilnenia a sexuálneho zneužitia maloletej osoby. Mladík obvinenie odmietol, súd ho prepustil na kauciu vo výške 10-tisíc dolárov (7140 eur). "Trvá na svojej nevine," uviedol obhajca Jonathan Fink.

Johnson začal na harlemskej akadémii pracovať minulý november ako výpomoc jedného u učiteľov. S údajnou obeťou si vraj "vymenili čísla, aby mu mohla zavolať, keď bude mať nejaký problém s počítačom".

Neskôr jej vraj poslal fotku svojho penisu, za čo mu ona na oplátku poslala fotografiu samej seba v spodnej bielizni. Potom sa spolu podľa Johnsonových slov niekoľkrát vyspali v školskom kabinete. Milenci sa údajne stretli aj mimo školy, sex však medzi nimi neprebehol, pretože dievčina mala periódu. Súdny proces pokračuje.

Znásilnil žiačku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu