Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

"Najväčšia detská bitka": Otec nútil drobcov brutálne bojovať!

Dievčatko berie bitku naozaj vážne Zobraziť galériu (4)
Dievčatko berie bitku naozaj vážne (Zdroj: YouTube)

PEKING/BRATISLAVA - Minulý týždeň sa na internete objavilo video s názvom "Najväčšia detská bitka v histórii" a odvtedy si ho pozrelo už vyše milióna divákov. Čínsky chlapec a dievčatko sa na ňom brutálne mlátia, pričom celý boj komentuje otec za kamerou. Podľa neho je to vhodný spôsob výchovy.

Ťahanie za vlasy, fackovanie, škriabanie, kopanie - to všetko predvádzajú deti v meste Cangzhou, provincia Hubei. Spoza kamery na nich kričí otec dievčatka a zároveň chlapcov strýko, aby sa menej klbčili a viacej útočili.

Súperka o chvíľu získa prevahu a dá sa do prenasledovania. Bratranec zhodený úderom na zem sa pustí do strašného plaču. "Budeš prehrávať, kým sa neupoučíš, vstaň, udri ju, útok, útok!," povzbudzuje ho strýko. Vystrašený chlapec vstať odmieta, tak mu sesternica ešte trikrát dupne po chrbte. Muž pochváli dievča, že si vedie tak dobre, zatiaľ čo od chlapca stále požaduje, aby útočil. Chlapec sa nakoniec vzdá a cez slzy volá mamu.

"Obaja sú zranení, je to v poriadku, je to presne tak, ako cvičili aj otecka, keď bol malý ... treba vždy bojovať, bojom sa získava česť," povedal muž okoloidúcemu, ktorý sa chystal zasiahnuť. Bitku ukončil so slovami, že si to rozdajú nabudúce.

Brutálna bitka detí

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu