Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tehotné dievča sa napcháva leštidlom na nábytok!

Emma Vanessová a jej zásoba prípravkov Zobraziť galériu (2)
Emma Vanessová a jej zásoba prípravkov (Zdroj: hotspot media)

LONDÝN/BRATISLAVA - Tehotná Angličanka trpí vzácnou poruchou príjmu, ktorá ju núti pochutnávať si na leštidle na nábytok. Nutkanie je také silné, že musela vyhľadať lekársku pomoc, aby nepoškodila svoje nenarodené dieťa.

Posadnutosť Emmy Venessovej (26) z Birminghamu sa začala už v detstve, kedy pojedala bublinky z kúpeľa, ale naplno sa prejavila až pri tehotenstve s prvou dcérkou Darcie (11 mesiacov). Pre začiatok fetovala handry napustené leštidlom, ale obsesia v súčasnosti prerástla do konzumácie.

Chemický prostriedok si musí dopriať dva až trikrát denne, pričom už spotrebovala tri nádobky. "Nedokážem vysvetliť, prečo mi chutí, ale myslím, že to má niečo spoločné s textúrou a aké to je v mojich ústach. Nasprejujem si trochu na prsty a lížem ho alebo si ho nastriekam na handru a sajem," vysvetľuje Emma.

Mladá mamička, ktorej obľúbenou značkou je Asda Smart Price polish, radšej zašla za lekárom, ktorý jej diagnostikoval ochorenie zvané Pica. Porucha sa vyznačuje chuťou na nejedlé látky ako sú kov, vlasy, špina, plast a podobne. Poradil jej, aby sa leštidlo pokúsila nahradiť čokoládou, ale zatiaľ to nepomáha.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu