Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vnuk (8) spútal babičku, prišli policajti!

ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
ilustračné foto

JESENÍK - Osemročný chlapec spútal vo štvrtok pomocou policajných pút svoju osemdesiatročnú babičku. Hra mala však nečakaný koniec. Putá už dôchodkyňa z rúk zložiť nedokázala. Nakoniec museli zasiahnuť policajti, ktorí seniorku vyslobodili.

Policajti zo Zlatých Hôr sa o kurióznom prípade dozvedeli prostredníctvom linky 158. "Prijali oznámenie, že osemdesiatročná babička zo Širokého Brodu má na rukách kovové putá a tie nejdú odomknúť," uviedol jesenický policajný hovorca Jiří Černenko. Spútaná babička aj vnukom  čakali na policajtov vonku pred domom. "Muži zákona použili služobné kľúče, ktoré zhodou okolností pasovali do starých a značne skorodovaných pút," dodal hovorca s tým, že policajné náramky skončili v koši.

O podobné kuriózne prípady nemajú núdzu ani olomouckí hasiči. Pred týždňom podľa ich krajského hovorcu Zdeňka Hošáka napríklad pomáhali chlapcovi (16), ktorý mal vo výťahu zaseknutú ruku. V živej pamäti majú záchranári ešte vlaňajší prípad, keď pomáhali mužovi, ktorému uviazol prstienok z chirurgickej ocele na penise. Kov museli opatrne rozrezať a chladiť vodou. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu