Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Opilec operoval svojho dobermana mäsiarskym nožom!

Ilustračné Foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné Foto

BRATISLAVA/CHICAGO - Bizarný príbeh sa začal vytopeným bytom v americkom Chicagu a naháčom celým od krvi. Šokovaní policajti po príchode do jeho bytu zistili, že opilec sa snažil "operovať" svojho dobermana. Stewart Gibbs (44) sa bránil, že chcel maznáčikovi Foleymu len vybrať cystu pod pravým uchom, napísal denník Chicago Tribune.

Na Gibbsa zavolali susedia, ktorým zo stropu tiekla voda, najprv len majiteľa bytu. Po tom, čo Gibbs nereagoval na klopanie a náhle vybehol nahý a celý od krvi, majiteľ zavolal radšej políciu.

Tí označili muža za zjavne "intoxikovaného" a stopy krvi našli dokonca na podlahe aj stenách haly, kuchyne, kúpeľne a spálne. Chudák doberman mal krvácajúcu ranu pod pravým uchom.

Gibbs sa policajtom priznal, že celý večer popíjal v bare a po návrate domov mal ešte pol fľaše vína. Vtedy sa rozhodol pre operáciu, ktorú mienil urobiť mäsiarskym nožom.

Gibbs síce netvrdil, že je veterinár, ale pred políciou sa označil za kardiológa. O jeho licencii však neexistuje žiadny záznam. Skončil s obvinením z týrania zvieraťa a kauciu na jeho prepustenie stanovili na 75-tisíc dolárov.

Zbedačeného Foleyho previezli do núdzového veterinárneho centra, informoval na svojom webe denník Chicago Tribune.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu