Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Politik si zavaril: Študentke ukazoval rozkrok a ženu má tehotnú!

Weiner ukazoval ženám svoju hruď Zobraziť galériu (4)
Weiner ukazoval ženám svoju hruď (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Manželka amerického demokratického kongresmana Anthonyho Weinera, ktorý sa v pondelok verejne priznal, že cez sociálnu sieť Twitter posielal obscénne fotky, je tehotná. Informoval o tom v stredu denník New York Times.

Huma Abedinová, poradkyňa šéfky americkej diplomacie Hillary Clintonovej, čaká prvé dieťa. Kongresmana si zobrala iba minulý rok. Weiner, vychádzajúca hviezda Demokratickej strany, ktorého mnohí videli ako budúceho starostu New Yorku, odmieta výzvy na odstúpenie zo svojho postu v Kongrese. Predstavitelia demokratov v Snemovni reprezentantov však vyjadrili sklamanie a pochybnosť, či 46-ročný newyorský politik môže ďalej zastávať svoj post.

Fotografiu svojho rozkroku v spodnej bielizni poslal Weiner minulý týždeň študentke zo Seattlu. Keď sa objavila na internete, sprvu vyhlasoval, že ju z jeho konta na Twitteri odoslali hackeri. Politik svoje klamstvo v pondelok vysvetľoval tým, že spanikáril a chcel sa chrániť.

Ženatý Weiner sa tiež priznal k udržiavaniu nevhodného internetového kontaktu počas troch rokov so šiestimi ženami. Zdôraznil, že so žiadnou z nich sa osobne nestretol, a vyhlásil tiež, že nemal sex mimo svojho manželstva.

So slzami v očiach a trasúcim hlasom sa pred novinármi svojej manželke Hume opakovane ospravedlňoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu