Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Nedá si pokoj: Chce viesť New York a ženám posiela FOTO svojho penisu!

Táto fotka vyvolala pobúrenie
Táto fotka vyvolala pobúrenie (Zdroj: thedirty.com)

NEW YORK - Bývalý poslanec americkej Snemovne reprezentantov Anthony Weiner, ktorý musel pred dvomi rokmi odstúpiť kvôli sexuálnemu škandálu a teraz kandiduje na starostu New Yorku, čelí novým sexuálnym otrasom. Na povrch sa totiž dostali informácie o pikantnej korešpondencii s istou mladou ženou.

Weiner ich potvrdil s tým, že sa záležitosť odohrala niekoľko mesiacov po jeho rezignácii. Odstúpiť z boja o kreslo starostu New Yorku ale nemieni, pretože tvrdí, že sa zmenil.

"Celé je to za mnou," vyhlásil politik na tlačovej konferencii. Tú usporiadal len niekoľko hodín po tom, čo potvrdil, že si so spomínanou ženou vymieňal fotografie a správy so sexuálnou tematikou. "Niet pochýb o tom, že čo som robil, bolo zlé," dodal.

Na tlačovej konferencii, ktorej sa po jeho boku zúčastnila aj jeho manželka, pripomenul, že už skôr vyhlásil, že sa v budúcnosti určite objavia ďalšie pikantné texty a fotografie. Weinerova žena Huma Abedinová, ktorá je dlhoročnou poradkyňou bývalej americkej ministerky zahraničia Hillary Clintonovej, uviedla, že svojho muža miluje, a že mu odpustila.

Nové ohalenia môžu vážne ohroziť ochotu voličov zabudnúť na Weinerov sexuálny škandál. Terajšiu korešpondenciu zverejnil v pondelok portál The Dirty, ktorý sa špecializuje na bulvárne správy a klebety. Identita ženy, s ktorou si Weiner cez web dopisoval, zverejnená nebola. Dotknutá iba poznamenala, že internetový románik sa začal vlani v júli a trval šesť mesiacov.

Dotyčnej žene posielal Weiner fotky svojho prirodzenia
Zobraziť galériu (1)
Dotyčnej žene posielal Weiner fotky svojho prirodzenia  (Zdroj: thedirty.com)

Weiner musel pred dvoma rokmi odísť zo Snemovne reprezentantov kvôli svojim intímnym fotografiám, ktoré rozoslal niekoľkým ženám. Škandál prepukol, keď internetové stránky konzervatívneho zamerania informovali, že dvadsaťjedenročná americká študentka dostala od Anthonyho fotku mužského rozkroku v šedej spodnej bielizni. Kongresman najprv popieral, že by snímku poslal, a tvrdil, že si nie je istý, či rozkrok na nej vôbec patrí jemu. Neskôr sa ale k odoslaniu tejto fotografie, aj ďalších podobných iným ženám, priznal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu