Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Košický sadista sa vymočil priateľke do úst, vraždu popiera

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Romana (19) z Košíc vzrušuje násilie pri sexe. Jeho úchylka ho v auguste 2010 úplne ovládla a po jeho beštiálnom vyčíňaní našli jeho priateľku Martinu (16) mŕtvu. Na súde priznal len to, že ju pred rovesníkmi týral. Vraždu si odsedieť nechce.

Ako informoval denník Korzár, všetko sa začalo v auguste 2010 pri popíjaní skupiny stredoškolákov na ihrisku v Košiciach. Začali sa rozprávať o nevere. Jeden člen partie sa spýtal Romana, ako môže chodiť s dievčaťom, ktoré ho podviedlo.

"Démon" v Romanovi sa prebudil. Veľmi ho nahnevalo, že svoju neveru popierala a rozhodol sa ju príkladne potrestať. Pred partiou ju ťahal za vlasy, kľačal na nej, fackal ju, vyzliekal a dokonca sa jej vymočil do úst!

Na súde sa včera priznal. Tvrdí však, že tým násilie z jeho strany skončilo. Údajne sa večer s Martinkou zmierili sexom a potom sa s ním rozlúčila. "Neviem, kam išla," tvrdil. 

Obžaloba však tvrdí, že Roman išiel domov po nôž a odviedol dievča do košického lesoparku na sídlisku Furča. Tam jej prikázal, aby sa vyzliekla a spálil jej šaty. Odrezal jej prameň vlasov, pravdepodobne ako fetiš, ktorý si chcel nechať.

Dievča sa snažilo zachrániť útekom. Roman ju však údajne neúprosne prenasledoval a bodal ju nožom. Všetko ukončil v krovinách. Súdny lekár našiel na tele zavraždenej neuveriteľných 50 bodných a rezných rán.

Roman, ktorému zistili sadistickú úchylku, vraždu popiera. Svedčili však proti nemu aj dvaja jeho kamaráti, ktorým mal deň po čine popísať beštiálnu vraždu. Prípadom sa v pondelok zaoberal okresný súd v Košiciach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu