Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

New York zahltil plagátmi: Koniec sveta 21. mája!

Robert Fitzpatrick utratil na reklamu všetku úspory Zobraziť galériu (2)
Robert Fitzpatrick utratil na reklamu všetku úspory

NEW YORK/BRATISLAVA - Koniec je blízko, trvá na tom Robert Fitzpatrick (60) z newyorského Staten Islandu. V prípade, že nemá pravdu a bude žiť aj o niekoľko dní, utratil tento muž zbytočne takmer 140-tisíc dolárov. A to za reklamy na autobusoch či v metre, ktoré hlásajú, že súdny deň nastane 21. mája.

Podľa neho obrovské zemetrasenie spraví zo Zeme neobývateľnú planétu. "Ak si chcete nastaviť budík, zemetrasenia príde pred šiestou hodinou večer," povedal.

Fitzpatrick, ktorý minul svoje celoživotné úspory, hovorí že Biblia ponúka nezvratný dôkaz. "Súdny deň prekvapí ľudí. Nebudeme na to pripravení," uviedol dôchodca pre New York Post. Vzkriesený má byť iba boží ľud a boh sa nezmiluje nad kýmkoľvek. Fitzpatrik dúfa, že bude jedným z vyvolených, ale istotu nemá.

Muž vydal aj vlastnú knihu, v ktorej vychádza z učenia Harolda Campinga (89), ktorý sa už raz v predpovediach o konci sveta sekol, keď ho ohlásil na 6. septembra 1994.
Mnohí si myslia, že ide o kolosálny podvod, ale Fitzpatrick nechce ani zvážiť, žeby Campingova myšlienka mohla byť mylná.

"Nechcem o tom hovoriť. Nechcem na to myslieť. Každý sa ma na to pýta," dodal.

Súdny deň: 21. máj

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu