Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena si zapálila cigaretu a vystrelilo ju z auta!

Roseanne Armstrongová sa bude zo zranení liečiť niekoľko týždňov Zobraziť galériu (2)
Roseanne Armstrongová sa bude zo zranení liečiť niekoľko týždňov

GLASGOW - Roseanne Armstrongová zo škótskeho mesta Wishaw zaparkovala auto pri jednom z miestnych supermarketov, ale ešte predtým, než išla nakúpiť, si chcela zapáliť. Jej zlozvyk ju však takmer stál život.

Cestou do obchodu sa tridsaťosemročná žena zastavila na benzínovej pumpe, aby natankovala. V okamihu, keď použila zapaľovač, jej ojazdené auto, ktoré si kúpila len 24 hodín predtým, zachvátili plamene. Explózia ju doslova vystrelila z auta a na zem dopadla až o niekoľko metrov ďalej.

Roseanne pri nehode, ktorá sa stala v nedeľu večer, utrpela popáleniny prvého stupňa na 17 percentách tela. Sila výbuchu bola tak silná, že na supermarkete vyrazila okná a dvere. "Pripaľovala som si cigaretu, keď sa zrazu ozval ohlušujúci výbuch. Potom si pamätám už len to, ako som sa zobudila v nemocnici," hovorí matka siedmich detí.

Podľa lekárov bude hojenie trvať približne dva týždne, potom žene budú pravdepodobne musieť na niektorých miestach transplantovať kožu. Polícia momentálne vyšetruje, čo bolo príčinou explózie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu