Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Hrala sa na počítači a dcéru (3) nechala "vysušiť" na smrť!

Rebecca s dcérou Brandi
Rebecca s dcérou Brandi

LAS CRUCES - Matku trojročnej Brandi Wulfovej poslal súd v Novom Mexiku na 25 rokov do väzenia za to, že nechala svoju dcéru vyhladovieť na smrť. Namiesto toho, aby nakŕmila svoje dieťa, radšej sa hrala na počítači.

Rebecca Colleen Christieová bola tak pohrúžená do hry nazývanej World of Warcraft, že si nevšimla, že jej dcérka sa potrebuje najesť a napiť. Batoľa bolo tak hladné, že začalo jesť krmivo pre mačky.

Keď si ho matka konečne všimla, bolo už na pokraji smrti. Povdvyživená Brandi v tom čase vážila len niečo vyše 10 kíl a z chudého telíčka jej vytŕčali rebrá. Za posledný rok pribrala len 600 gramov. Po prevoze do nemocnice ju lekári zachrániť už bohužiaľ nedokázali. Podľa nich bolo doslova "vysušené na smrť".

Podľa informácií Federálneho úradu pre vyšetrovanie (FBI) počítač v deň, kedy Brandi zomrela, v čase od poludnia do tretej hodiny ráno nasledujúci deň vykazoval "nepretržitú činnosť".

Dvadsaťosemročnú Christieovú tento týždeň odsúdili z vraždy druhého stupňa a opustenia dieťaťa, ku ktorému došlo v novembri 2009. Mladá žena vyjadrila počas pojednávania nad smrťou svojej dcérky ľútosť. "Nikdy neuvidím, ako porastie. Táto ťarcha leží na mojom srdci, mrzí ma, čo sa stalo," povedala.

Jej bývalého manžela, seržanta letectva Dereka Wulfa, súd uznal vinným z trestného činu zanedbania starostlivosti o dieťa a hrozia mu tri roky za mrežami. Rozsudok si vypočuje 15. júna. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu