Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vyhladované dieťa držali v klietke, jedlo vlastnú kožu!

Brian a Shannon Goreovci
Brian a Shannon Goreovci

LONDÝN/BRATISLAVA - Brian (29) a Shannon (24) Goreovci z amerického štátu Virgínia držali dcérku vo veku 6-7 rokov v klietke, ležala s preležaninami vo výkaloch, vyhladovaná na smrť. Aby prežila, jedla kožu z vlastného čela! Pod ich prívesom polícia objavila zahrabané telo ďalšieho dieťaťa. Obaja tak čelia vražde tretieho stupňa.

Okrem toho majú na krku obvinenie z pokusu o vraždu dcéry, ktorú našli v zatemnenej miestnosti. Stav dievčaťa, ktoré od hlavy po päty ležalo vo vlastných exkrementoch, bol tak zlý, že podľa polície vo Virgínii išlo o najhorší prípad týrania dieťaťa, ktorý skúmali. Po vybraní z nahrubo postavenej klietky, dieťa nedokázalo chodiť. Ak by ho našli o týždeň neskôr, zomrelo by od hladu.

Gore vypovedal, že dcéru držali vo väzení od minulého leta, pretože trpela Downovým syndrómom a mala mozgovú obrnu. Obaja tvrdili, že to robili v záujme jej ochrany.

Polícia sa o týraní dozvedela, keď pátrala po ukradnutom zlate. Detektívi získali povolenie ma prehliadku prívesu a naskytol sa im šokujúci pohľad na podvyživené dievča, ktorému dávali jesť sendvič iba ráno a večer. V klietke zostávalo celý deň, kým bola Shannon v práci. O jeho existencii nikto nevedel, keďže sa narodilo doma a matka nikdy nešla k lekárovi. Dievčatko nemá ani rodný list.

Počas vyšetrovania polícia dostala informácie o mŕtvom dieťati pochovanom pod prívesom. Lekár sa teraz snaží určiť príčiny smrti a jeho pohlavie. O mesačného chlapčeka, ktorého taktiež našli v dome, sa teraz stará sociálna služba a jeho zdravotný stav je v poriadku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu