Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

William a Kate sa sťahujú do bytu, kde žila Diana

LONDÝN - Kráľovskí novomanželia, vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge, sa presťahujú do Kensingtonského paláca. Oznámil to hovorca princa Williama. Bude to pre neho znamenať návrat na miesta, kde žil so svojou matkou, princeznou Dianou.

William slúži ako pilot záchranného vrtuľníka na základni na ostrove Anglesey vo Walese, kde novomanželia väčšinu času bývajú. Keď v Londýne, tak zatiaľ zdieľajú byt s Williamovým bratom Harrym v paláci Clarence House, ktorý je hlavným sídlom ich otca, princa Charlesa.
 
Podľa britskej tlače bolo takéto usporiadanie nepraktické a novomanželia sa preto rozhodli presťahovať. Voľba padla na byt v Kensingtonskom paláci v centre Londýna, kde žila princezná Diana so svojimi synmi - Williamom a Harrym - po rozvode s princom Charlesom.
 
Tento pomerne veľký byt medzitým prebudovali na kancelárie princa Charlesa. William a Kate sa presťahujú do menšieho bytu, ktorý donedávna užíval personál paláca. však ísť o prechodné riešenie, pretože byt je vraj pre život väčšej rodiny malý.
 
"Môžeme potvrdiť, že oficiálnym bydliskom vojvodu a vojvodkyne z Cambridge bude v Londýne prechodne byt v Kensingtonskom paláci," uviedol princov hovorca. Podľa neho sa kráľovský pár presťahuje v júni alebo júli.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu