Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Gang ponúkal luxusné slovenské prostitútky, zarobil státisíce!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PRAHA – Telesné rozkoše ponúkal svojim klientom veľký kupliarsky gang, ktorý sa podarilo rozložiť českej polícii. Sex s mladými Slovenkami a Češkami si však mohli objednať len cudzinci. A museli si poriadne priplatiť.

Ceny sa totiž pohybovali od 400 eur. Pokiaľ mal klient záujem o netradičné druhy uspokojenia, peňaženku si mohol odľahčiť aj o niekoľko tisíc eur!

Gang riadili dve "bordelmamy," štyridsiatničky z Česka. Na webových stránkach, na ktoré sa dalo dostať len zo zahraničnej IP adresy, ponúkali kňažky lásky od 20 do 30 rokov.

Prostitútky boli zahraničným klientom prístupné doma i v zahraničí. Sexuálne služby, označované za "mítingy", poskytovali v trvaní hodín, ale aj dní a týždňov. Za sex ženy inkasovali stovky až tisíce eur, z čoho si polovicu nechávali a druhú polovicu dávali kupliarom. Prostitútky museli ovládať aspoň jeden svetový jazyk.

O rozbití gangu dnes informoval český Útvar pre boj s organizovaným zločinom. Pri domových prehliadkach polícia zaistila hotovosť viac ako 200 tisíc eur, počítače a mobilné telefóny. Ďalšie peniaze členov gangu muži zákona zablokovali na peňažných účtoch.

Bordelmamy sú vo vyšetrovacej väzbe. Spolu s nimi polícia stíha ďalších šesť Češiek, jedného Čecha a jednu Nemku. Členom desaťčlenného gangu, ktorý núkal ženy od roku 2004, hrozí v ČR osem rokov väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu