Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Poisťovňa spravila pre TOP predajcov orgie s prostitútkami!

ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
ilustračné foto

LONDÝN/BRATISLAVA - Jedna z najväčších poisťovní na svete Munich Re zorganizovala pre svojich top predajcov neviazanú párty, na ktorú im za odmenu zavolala prostitútky. Spoločníčky pri orgiách v budapeštianskych kúpeľoch mali rôzne pásky podľa ich "prístupnosti" a po každom pohlavnom styku ich orazítkovali.

Pre potešenie 100 predajcov, zaobstarali 20 kňažiek lásky. Dievčatá nosili na rukách farebné náramky, ktoré predstavovali mieru ich frivolnosti. Po obslúžení zákazníka dostali razítko, aby mali prehľad, ktorú zo žien už posexovali. 

Žlté pásky nosili hostesky, červené zase ženy, s ktorými si podľa slov jedného z hostí mohli robiť, čo chceli. V prípade chute mohli využiť aj posteľ s baldachýnom.

"Boli tam aj ženy s bielymi náramkami. Tie boli vyhradené pre členov predstavenstva a najlepších obchodných zástupcov," dodal očitý svedok.

Jedna z firemných divizií potvrdila, že párty pred štyrmi rokmi naozaj zorganizovali, ale jej účastníci už u nich údajne nepracujú. Podobné odmeňovanie vraj v poisťovni nie je obvyklé.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu