Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mladík sa nechal na skúšku pochovať, zomrel v rakve!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: dvice.com)

SYDNEY/BRATISLAVA - Prehnaná odvaha, zvedavosť a najmä hlúposť priviedla mladíka v Rusku k neuveriteľnému nápadu s tragickými následkami. Na záhrade priateľovho domu v meste Blagoveščensk sa nechal na skúšku pochovať. Živý už z rakvy nevyšiel.

Rus (35) si chcel otestovať svoju výdrž, a preto požiadal kamaráta, aby mu pomohol stráviť noc pod zemou, uviedol vyšetrovateľ Alexej Lubinskij.

Muži vykopali na záhrade jamu a dovnútra vložili improvizovanú rakvu so vzduchovými trubkami. Odvážlivec si do nej vzal deku, fľašu vody a mobilný telefón. Jeho kamarát mal potom miesto prikryť doskami a zeminou a nechať ho v hĺbke asi 20 cm. Po telefonáte, že je všetko v poriadku, odišiel domov.

Nasledujúce ráno sa mu však naskytol otrasný pohľad, priateľa už totiž nenašiel medzi živými. Podľa vyšetrovateľa nočný dážď a blato zablokovali prívod vzduchu do rakvy a mladík sa udusil.

"Vieme, že obeť pracovala ako programátor a že mala malé dieťa," dodal Lubinskij s tým, že ho pri realizácii šialenej myšlienky pravdepodobne ovplyvnilo čítanie príbehov o samopochovávaní na internete. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu