Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bez rešpektu: Turisti kempovali pár metrov od pohrebu!

Kempisti sa rozložili len niekoľko metrov od cintorína Zobraziť galériu (2)
Kempisti sa rozložili len niekoľko metrov od cintorína

BRIGHTON - Skupina neúctivých turistov minulý pondelok nahnevala obyvateľov mesta Brighton na juhu Anglicka, keď začala kempovať len kúsok od miestneho cintorína, na ktorom práve prebiehal pohreb.

Smútočný obrad narušoval krik detí pobiehajúcich okolo, ktoré sa nevedeli vmestiť do kože. "Všetci sme veľmi nahnevaní a znechutení. Bolo to nezdvorilé," okomentoval správanie kempistov jeden z účastníkov pohrebu.

Nemenovaná rodinka na svojich karavanoch pricestovala z Írska. Už hneď po príchode z auta vybehli deti a začali sa vonku hrať. Pri vynášaní rakvy s telom nebohého z pohrebného auta jačali a vyrušovali tým pozostalých.

Obhajoba Írov znie takmer až neuveriteľne. "Nevedeli sme, že sa vedľa nás nachádzal cintorín," povedal matka šiestich detí napriek tomu, že sa tam každý deň konajú približne štyri pohreby a miesto je plné smútočných vencov a kytíc.

Obyvatelia pobrežného mesta im dali najavo, že u nich nie sú vítaní. Neskôr žena priznala chybu. "Nemali sme zaparkovať tak blízko cintorína. Bolo nám ale povedané, aby sme svojimi karavanmi neblokovali cestu, tak sme vyšli na trávnik. Nevedeli sme, že tam je cintorín, nie sú tam žiadne náhrobné kamene." Rodina sa už medzitým presunula do iného mesta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu