Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Susedovi odrezala penis, odniesla ho na políciu!

Monju tvrdí, že ju sused obťažoval už niekoľko mesiacov
Monju tvrdí, že ju sused obťažoval už niekoľko mesiacov

DHÁKA - Penis ako dôkaz priniesla na policajnú stanicu Bangladéšanka, ktorá prišla oznámiť pokus o znásilnenie. Štyridsaťročná matka troch detí policajtom v dedine Mirzapur na juhu krajiny povedala, že sa ju pokúsil znásilniť jej sused, ženatý otec piatich detí, ktorý ju už pol roka obťažoval. Vnútil sa jej vraj do chatrče a napadol ju, ale ona sa ubránila a navyše ho zbavila jeho mužstva.

"Je to dosť nezvyčajný prípad. Pokiaľ viem, toto je prvýkrát, čo nejaká žena doniesla na policajnú stanicu penis ako dôkaz," povedal spravodajskému serveru BBC News policajný hovorca Abul Khair.
 
Údajný útočník skončil v nemocnici a polícia ho plánuje zatknúť, akonáhle sa jeho zdravotný stav zlepší. On sám ale pokus o znásilnenie popiera a tvrdí, že všetko je inak. So susedkou Monju Begumovou mal pomer a ona ho prehovárala, aby spolu utiekli a začali nový život v hlavnom meste Dháka. Keď to odmietol s odôvodnením, že nemôže opustiť manželku a deti, jednoducho sa mu pomstila.
 
Lekári v nemocnici nemohli prišiť odrezaný orgán späť, pretože ho policajti priniesli príliš neskoro, povedal chirurg AMSM Šarfuzzamán. "Teraz ho liečime, aby mohol aspoň normálne močiť, aj keď bez penisu," dodal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu