Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sudca zmlátil manželku, meškala s večerou!

James Allen Zobraziť galériu (2)
James Allen

BRADFORD - Sudcu britského Najvyššieho súdu tento týždeň usvedčili z napadnutia svojej manželky. Tú podľa súdnych dokumentov dobil a spôsobil jej tak zranenia, pretože mu včas nepripravila večeru.

Polícia prišla do domu Jamesa Allena (61) po tom, ako obdržala telefonát od jeho rozrušenej ženy. Melanie Allenovú (44), ktorá pracuje ako zástupkyňa koronera, našli s opuchnutou tvárou a modrinami okolo očí. Sudcu obvinili z napadnutia, ten to však poprel. Priznal ale, že sa v ten večer pohádali, lebo manželka ho nechala čakať hodinu a pol na večeru. Tvrdil, že sa namiesto varenia radšej rozprávala s upratovačkou.

"Keď som vošiel do kuchyne, povedal som Melanie, že nie som šťastný. Pracoval som na poschodí v spálni a celý deň som nič nejedol," uviedol Allen na súde. Podľa neho sa žena udrela sama, aby mu zabránila v odchode z domu.

Jeho slová neskôr policajtom  potvrdila aj samotná Melanie. Zmenila svoju výpoveď a vyhlásila, že sa zachovala "pateticky" po tom ako videla, že manžel opúšťa vilu. "Spanikárila som a udrela som sa päsťou do tváre. Bola som zúfalá," povedala. Obžaloba jej však neverila a trvala na obvinení. Neskôr sa dokázalo, že obaja manželia klamali pod prísahou v snahe zbaviť Allena obvinení. Rozsudok nad ním majú vyniesť v najbližších dňoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu