Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ženu znásilnili v hoteli, zatiaľ čo jej muž vedľa spal!

Hotel, v ktorom malo prísť k znásilneniu
Hotel, v ktorom malo prísť k znásilneniu (Zdroj: The Sun)

LONDÝN/BRATISLAVA - Britskú turistku (56) sexuálne napadli v hotelovej izbe v Španielsku po tom, čo párik uspali plynom. Aspoň to tvrdí manžel (55), ktorý sa zobudil na krik znásilňovanej ženy a videl nahú postavu, ako uteká preč.

Podľa manžela obývali jednu z piatich izieb na streche a cez susedné balkóny sa k nej dalo ľahko dostať. Myslí si, že páchateľ najprv do miestnosti pustil plyn a potom vošiel dovnútra.

"Zobudil ma krik okolo 4-tej ráno a uvedomil som si, že niekto bol s nami v izbe. Žena povedala, že ju znásilnil. Vravela, že cítila, čo sa s ňou dejeMala na sebe spodnú bielizeň, keď si išla ľahnúť, a to zviera jej ju vyzlieklo," hovorí muž.

Násilník po incidente utiekol preč a pre tmu z neho bolo vidieť iba tieň. Okrem toho mal ukradnúť aj peniaze.

Pár z Manchesteru si minulý pondelok užíval už koniec dovolenky v trojhviezdičkovom hoteli na pobreží Costa del Sol, keď sa stal terčom útoku.

Kým polícia zaisťovala stopy, manželov presťahovali do inej izby. Obaja boli tak vydesení, že sa v nej zabarikádovali skriňou a stoličkami. 

Ženu ošetrili zdravotníci a v Británii podstúpi ešte test na HIV. Podľa muža im to zničilo život a mohli byť dokonca mŕtvi.

Polícia v Malage obvinenie zo znásilnenia prešetruje, zatiaľ sa však bližšie k prípadu nechcela vyjadrovať. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu