Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

V piatok trinásteho chlapca (10) "zrámovalo" auto!

Erica po náraze odhodilo na chodník Zobraziť galériu (3)
Erica po náraze odhodilo na chodník

DENVER - Desaťročný Eric Aguilar sa druhýkrát narodil. Po tom, ako ho minulý týždeň večer pred jeho domom zrazil arogantný vodič, to s ním vyzeralo všelijako. Celý incident sa podarilo zachytiť na kameru susedovi Nicolovi Ocampovi.

"Vyzeralo to oveľa horšie, ako to nakoniec dopadlo," povedal Ocampo pre miestnu televíziu 7 News. Podľa Ericovej matky Irmy, ktorá chlapca tesne po nehode zobrala do náručia a odniesla preč je "zázrak, že jej syn niečo také prežil". Lekári majú ten istý názor; chlapec totiž okrem pár škrabancov a modrín neutrpel žiadne vážnejšie zranenia.

Eric sa piatok trinásteho naháňal vonku s kamarátom a v jednej chvílu vbehol na cestu. Tam do neho narazil čierny sedan, ktorý potom ďalej pokračoval v ceste a vôbec sa neunúval zastaviť a pomôcť mu. Za ním idúce auto ho preto začalo prenasledovať a čiastočne sa mu podarilo získať číslo jeho štátnej poznávacej značky. Vinník navyše išiel príliš rýchlo; v oblasti, kde je povolená "štyridsiatka", sa rútil vyše 60-kilometrovou rýchlosťou. Momentálne po ňom pátra polícia.

Eric si uvedomuje, že mal veľké šťastie a z nehody si zobral ponaučenie. "Už sa nebudem chodiť hrať na ulicu, pretože tam chodia rýchle autá a tie vám môžu ublížiť," povedal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu