Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Dcérke (7) napichala botox a vytetovala obočie!

Bree chce byť superstar Zobraziť galériu (2)
Bree chce byť superstar

LONDÝN - Zatiaľ čo ostatné sedemročné dievčatá sa hrajú s bábikami alebo sa prezliekajú do maminých šiat, malá Bree Evansová si naučeným "grifom" rozotiera na pery lesk. Matka Sharon (33) jej do nich každé dve mesiace vstrekuje botox.

Túžba slobodnej mamičky po tom, aby jej dcéra bola slávna, zašla priďaleko. Bree sa pomocou nebezpečných kozmetických procedúr snaží spraviť dokonalou. Chce, aby bola tak úspešná, ako desaťročná dcéra známeho hollywoodskeho páru Willa a Jady Pinkett Smithovcov.

Sharon, ktorá pred niekoľkými rokmi absolvovala kozmetický kurz, kupuje botox na internete. Dievčaťu takisto sama vytetovala obočie. "Všetko čo pre Bree robím, z nej urobí hviezdu. Všetky prvotriedne celebrity začínajú už v takom malom veku a vďaka jej veľkým perám a hladkej pokožke bude jedinečná," hovorí Sharon.

Angličanka, ktorá sa s dcérou presťahovala z Londýna do kalifornského San Diega tvrdí, že "v Amerike je pichanie botoxu malým dievčatám celkom bežné". Sharon sa o tomto "trende" dozvedela od rodičov, ktorých stretla na modelingových kastingoch a súťažiach krásy. Zašla preto za doktormi, aby jej dcére pomohli stať sa krajšou. Tí to odmietli urobiť, povedali jej ale, že neexistuje zákon, ktorý by zakazoval, aby tak urobila ona sama.

"Raz mi za to poďakuje. Dávam jej týmto šancu, že v budúcnosti nebude mať vrásky a ušetrí tak kopu peňazí za mejkap a plastické operácie," dodala Sharon.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu