Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Žena opaskom uškrtila autistického syna (11)!

Yvonne chcela, aby bolo chlapcovi lepšie v nebi Zobraziť galériu (3)
Yvonne chcela, aby bolo chlapcovi lepšie v nebi

LONDÝN/BRATISLAVA - "Oddaná" matka uškrtila svojho postihnutého syna opaskom, aby podľa nej ukončila jeho trápenie. Britka Yvonne Freaneyová si údajne rezervovala hotelovú s izbu s tým, že uškrtí 11-ročného Glena a sama spácha samovraždu. Priatelia však zalarmovali políciu, a tá ju našla sedieť na posteli vedľa mŕtveho tela.

Glenovi diagnostikovali autizmus, keď mal štyri roky. Potreboval pomoc pri obliekaní, umývaní, čistení zubov a kŕmení. Aj vo veku 11 rokov stále nosil plienky a nemohol chodiť.

Yvonne zostala na neho sama po tom, čo sa jej rozvrátilo manželstvo a odsťahovala sa z domu kvôli násiliu a alkoholu. S chlapcom prespávali po hoteloch a podľa obhajcu bol tým na ženu vyvíjaný obrovský tlak. 

V máji minulého roka si rezervovala izbu v hoteli neďaleko cardiffského letiska. Ďalším trom deťom zanechala list na rozlúčku: "Možno nerozumiete, čo sa stalo, ale myslite na to, že som konečne na odpočinku. Prajem Vám veľa šťastia a som si istá, že budete mať skvelú budúcnosť a som veľmi hrdá."

Syna uložila do postele vedľa jeho obľúbených hračiek a keď vedela, že dodýchal, pokúsila sa rezať si nohy aj ruky a užiť kokteil liekov od bolesti. Do izby však nakoniec vtrhla polícia.

"Zabila som ho asi pred 36 hodinami. Snažila som sa k nemu pripojiť. Teraz je v nebi. Bude šťastný. Uškrtila som ho mojím opaskom. Uspala som ho," mala žena vtedy povedať polícii.

Glen sa údajne pri škrtení smial a Freaneyová si bola istá, že je konečne spokojný. Nechcela, aby ho ľudia ľutovali alebo na neho ukazovali prstom. Mrzí ju vraj iba to, že si nakoniec nemohla vziať život ona.

Žena sa na súde priznala k zabitiu, ale vraždu popiera. Súd pokračuje.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu