Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šľachtic mal chuť na 85-ročnú pacientku, kupoval jej gaťky!

Castledine dostal od kráľovnej šľachtický titul
Castledine dostal od kráľovnej šľachtický titul

LONDÝN/BRATISLAVA - Jedného z najvýznačnejších odborníkov v oblasti ošetrovateľstva v Británii vyhodili pre nevhodný sexuálny vzťah s 85-ročnou pacientkou. Profesor sir George Castledine (64), ktorý dostal šľachtický titul za zásluhy v zdravotníctve, je taktiež obvinený z prijímania tisícok libier od bezbrannej ženy.

Castledina, ktorý je ženatý a má tri deti, minulý mesiac suspendovali z postu vedúceho pracovníka ústavu starnutia a zdravia. Ten pomáha seniorom s fyzickými a duševnými chorobami.

Nemenovej žene v roku 2008 zomrel manžel a prestala prijímať potravu. Castelide ju prvýkrát navštívil o rok neskôr a u jej dvoch dcér (45,55) začali biť zvony na poplach, keď sa im matka zdôverila, že sa maznali.

Muž telefonoval ich matke každý deň a na návštevu chodil aj po desiatej večer. Nosil jej kvety a kupoval spodnú bielizeň. "Bolo to strašné. Plakala, keď sa s ním nemohla vidieť," hovorí staršia z dcér.

V roku 2010 si začali ich rozhovory nahrávať. V nich si navzájom deklarovali spoločnú lásku, ale Castledine popiera obvinenie, že pri odchode do posilňovne povedal, "musím byť fit, pretože inak by som nebol schopný sa s tebou milovať". Podľa dcéry je "celá vec nechutná. Nemôžeme uveriť tomu, ako hovorí našej matke o milovaní."

Dcéry tvrdia, že mužovi dala 6-tisíc libier. Nevedia ani kam sa podelo 30-tisíc v hotovosti z jej domu. Celá aféra vraj zničila ich vzťah s matkou, pretože sa z nej stala zamilovaná tínedžerka, ktorá túžila iba po ňom. Celú vec preto ohlásili rade pre ošetrovateľstvo a pôrodnú asistenciu.

George Castledine, z anglického mesta Cleobury Mortimer v grófstve Shropshire, sa k obvineniam nevyjadril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu