Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Stuhnutá tvár Nicole Kidman: Prehnala to s botoxom!

Nicole Kidman Zobraziť galériu (9)
Nicole Kidman

LAS VEGAS – Od prirodzenej krásky má ďaleko! Nicole Kidman (43) len prednedávnom priznala, že jej botoxové injekcie nie sú ničím cudzím. A podľa najnovších fotografií sa zdá, že ho aplikovala opäť – nie však veľmi úspešne. Jej tvár pôsobí ako zamrznutá maska!

Všetkého veľa škodí! Kto si porovná fotografie Nicole zo začiatku jej kariéry s tými dnešnými, musí jasne vidieť, že herečka už prešla nejednou omladzujúcou procedúrou. Nedávno dokonca porušila svoj sľub mlčanlivosti a k estetickým zásahom sa sama priznala. Nezachádza však vo svojej láske k plastickým chirurgom priďaleko?!

Natiahnuté obočie, čelo bez jedinej vrásky a  stuhnutý úsmev na čudne tvarovaných perách – tak vyzerala Nicole pri príchode na Country Music Awards v Nevade. Z kedysi krásnej prirodzenej ženy sa postupne stáva čudná karikatúra, a len ťažko môžeme veriť jej slovám o tom, že časy botoxu sú už za ňou.

Kto si však myslí, že herečka prizná pravdu sa zrejme mýli. „Som úplne prirodzená. S tvárou ani ničím iným som si nič nerobila,“ povedala nejaký čas pred tým, ako sama priznala, že v minulosti vyskúšala botox. Zdá sa, že pribúdajúce roky herečka neberie jednoducho a je ochotná proti nim bojovať za každú cenu. Výsledok však zatiaľ ktovieaký nie je!
 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu