Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Suzanne Somers z Krok za krokom: Je z nej botoxová príšera!

Niekdajšia televízna hviezda dnes vyzerá ako nevábna starena Zobraziť galériu (11)
Niekdajšia televízna hviezda dnes vyzerá ako nevábna starena

LOS ANGELES – Boj s vekom si vyberá krutú daň! O tom sa na vlastnej koži už stihla presvedčiť aj americká herečka Suzanne Somers (64). Roky strávené v kozmetických salónoch a pod rukami plastického chirurga jej ku kráse veľmi nepridali, práve naopak. Celkom jej zdeformovali tvár!

Hlboké vrásky, opuchnuté líca, pery ako kapor – a to všetko ukryté pod nánosmi mejkapu! Takýto nevábny pohľad sa fanúšikom sitkomu Krok za krokom naskytol začiatkom februára, kedy sa Suzanne zjavila na natáčaní šou Extra at The Grove. Svojím zjavom však nijako neohúrila. Jej zábery z blízkej vzdialenosti sú, naopak, doslova odstrašujúce!

Aj keď sa blondínka neprirodzenú tvár snažila skryť pod ofinu a vyžehlenú hrivu, do očí bijúce nedostatky pleti nezamaskovala. Na rozdiel od svojich krásnych rovesníčok, akou je, napríklad, Helen Mirren, totiž svoje telo doteraz nijako nešetrila. Kozmetické úpravy, botoxové injekcie či rôzne plastiky sa jej poriadne vypomstili. Suzanne, vyzeráš staro a vyžito!

Svojimi divokými experimentmi sa herečka nikdy netajila a niečo také ako aplikáciu hormónov do intímnych partií, považuje za úplne prirodzené. V roku 2001 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka, chemoterapiu však nikdy nepodstúpila. Namiesto toho o pár rokov neskôr napísala knihu o alternatívnych metódach liečby. Či sa dnes teší aspoň dobrému zdraviu, vie posúdiť zrejme iba ona sama. Isté však je, že krásou na staré kolená rozhodne neoplýva!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu