Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bin Ládin mal dvojníka, už 7 rokov!

Dvojník Usamu bin Ládina nosí počas práce pre každý prípad pri sebe zbraň Zobraziť galériu (2)
Dvojník Usamu bin Ládina nosí počas práce pre každý prípad pri sebe zbraň

BOGOTA - Strojca zla, zbabelec, hrdina pre ostatných teroristov - Usama bin Ládin bol čokoľvek, ale štýlová ikona?! Tou sa očividne stal pre Kolumbijčana, ktorý pracuje ako strážnik na parkovisku.

Hasmet Hichster Londono sa ako nedávno zastrelený vodca teroristickej siete al-Káida oblieka už sedem rokov. Neoddeliteľnou súčasťou jeho šatníka sa stala maskáčová bunda, biela šatka a jeho tvár taktiež "zdobí" charakteristická dlhá prešedivelá brada. Dostatok odvahy (či skôr hlúposti) mu teda rozhodne nechýba; aj keď viac ako amerického komanda sa skôr musí obávať miestnych gangov, ktorí sú minimálne tak neúprosní ako špeciálna zásahová jednotka Navy Seals.

Londono žije v kolumbijskom hlavnom meste, kde sa živí ako strážnik. Počas pracovnej doby je vždy ozbrojený. Pre zmenu imidžu sa rozhodol po tom, ako mu známy ukázal bin Ládinovu fotografiu. Podoba oboch mužov bola zjavná a Hasmet si povedal, že ju privedie k ešte väčšej dokonalosti.

Skutočného bin Ládina zastrelili v noci z nedeľe na pondelok americké špeciálne jednotky počas tajnej operácie v pakistanskom meste Abbottábád, o ktorej údajne nevedeli ani predstavitelia krajiny. Už sa však objavili rôzne špekulácie o tom, že bin Ládin stále žije, alebo naopak, že nikdy dokonca neexistoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu