Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dvaja zastrelení v ČR, údajne pri hre s pištoľou!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PRAHA - Dvaja ľudia dnes zomreli pri streľbe v meste Králův Dvůr v okrese Beroun. Jeden z nich pracoval ako policajt. Podľa vyšetrovania policajnej inšpekcie sa nešťastie stalo pravdepodobne pri neopatrnej manipulácii so strelnou zbraňou, keď sa zastrelil jeden muž.

Policajt následne z miesta odišiel a spáchal samovraždu, povedala hovorkyňa policajnej inšpekcie Radka Sándorová.

Podľa vyšetrovania inšpekcie sa nešťastie stalo po tom, čo štyria muži pokračovali v sobotňajších oslavách pálenia čarodejníc až do dneška. "Pravdepodobne nešťastnou náhodou pri neopatrnej manipulácii strelná zbraň vystrelila. Guľka jedného muža zasiahla, zraneniam na mieste podľahol," uviedla Sándorová. Policajt následne podľa inšpekcie spáchal samovraždu.

Inšpekcia prípad skúmala pre podozrenie z trestného činu usmrtenia z nedbanlivosti. Podľa Sándorovej pištoľ nebola služobnou zbraňou policajta. Hovorca polície Pavel Truxa povedal, že obaja zastrelení mali dvadsaťtri rokov. Podľa prvotných informácií polície sa nešťastie malo stať pri hre, keď pri sebe muži mali dve zbrane. Jedna mala byť pravá a druhá bola maketa pištole na guličky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu